De-Storage Competitor-Self-Storage-Park-Construction-Project
Promotieactie voor Opslag Zelhem
Opslag Zelhem kon onlangs open nadat de Z-Boxen door ons professionele bouwteam waren geleverd, in no time opgebouwd en op de juiste plek gezet.

Al snel waren er enkele units verhuurd en de eerste huurders konden in het zonnetje worden gezet. Kortom, dat was een mooie start, maar het werk was natuurlijk niet gedaan.

Marketing boost
Om de naamsbekendheid van de nieuwe opslaglocatie te vergroten, de mond-tot-mondreclame op gang te brengen en zo de verhuur een boost te geven, hebben we een promotieactie verzorgd in Zelhem en directe omgeving.

Daarvoor hebben we speciaal voor Opslag Zelhem flyers en posters ontwikkeld, die aansluiten op de huisstijl. De posters zijn opgehangen op prominente plaatsen in de nabije omgeving.

De-Storage Competitor-Self-Storage-Park-Construction-Project
De flyers hebben we huis-aan-huis verspreid. Met behulp van de geprinte QR-code kunnen klanten via hun mobiele telefoon daarmee direct opslagruimte reserveren.
Een succesvolle actie, want het leverde Opslag Zelhem in de eerste week al een aantal nieuwe klanten op!
De-Storage Competitor-Self-Storage-Park-Construction-Project
Ook een marketing boost?
Ook benieuwd welke salesacties wij voor u kunnen verzorgen wanneer u een aantal van onze Z-Boxen hebt staan? Neem dan contact op met Mark; 06-11 11 12 10.
Meer informatie over onze Z-Boxen?